Dagretraite 'Van hoofd naar hart' 


Op 17 juni organiseer ik een 1-daagse retraite met yoga en meditatie om helemaal op te laden. Als het even kan gaan we lekker naar buiten in de prachtige tuin Maar ook binnen hebben we een heerlijke ruimte tot onze beschikking. We zijn te gast in het klooster in Huissen op ca. 40 minuten rijafstand van Geldermalsen. Een bijzondere locatie die met veel zorg omringd wordt.

 

Terug naar het hart
 

Het hart geeft ons de mogelijkheid om uit ons hoofd te komen. Het hoofd is vaak druk en vol oordelen. Het hart stelt ons in staat bij ons gevoel te komen.
Vanuit het hart kunnen we ervaringen laten bestaan, zonder oordeel. Vanuit het hart kunnen we compassie en acceptatie ontwikkelen voor datgene dat moeilijk is in het leven. Het hart geeft toegang krijg tot gevoelens van (zelf)liefde, vreugde en blijdschap en stelt ons in staat ons te verbinden met de ander. 

 

Deze 1 daagse retraite doen we toegankelijke oefeningen om het hart en al haar prachtige kwaliteiten te ervaren en openen. We doen dit met hatha en yin yoga oefeningen, ademoefeningen, oefeningen voor hartcohesie en verschillende vormen van meditatie.

 

Ben je toe aan een moment voor jezelf? Heb je behoefte aan ontspanning, rust, ruimte en plezier? Wil je meer balans in je leven? Ga dan met mee op reis naar je hart!

 


 


 

 

 

Praktische info

 

Datum 17 juni 2022
Locatie Huissen
Tijden

aanvang 9:00 - 9:30u

afsluiting ca. 17:00u

Inclusief koffie, thee, water, fruit, frisdrank, vegetarische lunch, tussendoortje
  yogamatten, meditatiekussens/ -bankjes aanwezig
Kosten € 125,-

 

De volgende dagretraite zal 11 november plaatsvinden. Binnenkort volgt meer informatie. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief