Yoga en vegetarische lunch

Elke eerste zondag van de maand kun je yoga doen en aansluitend van een heerlijke vegetarische lunch genieten in Buitenhuis Buren. Erik van den Dungen (Kundalini yoga Geldermalsen), Marianne Luijk (Yoga in Wijk en Culemborg) en ik (Marleen Schot - Yoga Geldermalsen) zijn de yogadocenten. Annemarie van Hoven verzorgt de organisatie en lunch.

 

De 1e zondagochtend van de maand is echt een moment helemaal voor jezelf!

 

Yoga workshop 6 mei ‘De kracht van hara’

 

In deze yoga workshop staat het harapunt centraal. Dit punt komt van oorsprong uit Japan en betekent letterlijk ‘buik’. Japanners gebruiken dit punt bij judo, tai chi en sumo worstelen om kracht en flexibiliteit te vinden. In de yogatraditie wordt dit punt als adem- en energiepunt toegepast. Dit punt ligt onder de navel in de onderbuik. Het helpt enerzijds om bij de buikadem te komen, waardoor lichaam en geest kalmeren. Anderzijds helpt dit punt ons om innerlijke kracht en flexibiliteit te vinden om te handelen als het nodig is.  Dit punt wordt ook wel het ‘dragende midden’ van de mens genoemd.

 

In deze workshop doen we (adem)oefeningen om het harapunt en al haar kwaliteiten te ervaren.

 

Deze workshop duurt van 10:00u tot circa 11:30u. Na afloop van de les drinken we een kop thee en aansluitend staat er een heerlijke vegetarische lunch klaar!

 

Daarna kun je als je wilt op eigen gelegenheid genieten van het mooie Buren en omgeving. Er liggen wandelroutes voor je klaar.

 

Data Yoga Geldermalsen

6 mei 2018

1 juli 2018

Prijs € 29,50
Locatie

Buitenhuis Buren

Buitenhuizenpoort 10

Buren

Parkeren

(gratis)

Parkeerterrein Rotonde Tielseweg

Tegenover Tielseweg 1

Buren

 

Aanmelden voor deze workshop via annemarie@buitenhuisburen.nl