Kruidenworkshops tijdens yogaweekend 5 - 7 juni 2020 

Kruidinn is een ‘Inn’ waar kruiden centraal staan. Met een eigen kruidentuin en kruidenproducten van eigen bodem verzorgt Yolanda de Vlugt haar eigen kruidenthee, workshops en andere activiteiten. 

 

Yolanda: “Groene vingers zitten al vele generaties in mijn familie. In mijn eigen kruidentuin zaai en oogst ik mijn eigen kruiden en geneeskrachtige planten die ik gebruik in de kruidenthee, -olie, - zalf en -tincturen. Deze producten en kruiden vind je terug in alles wat ik binnen Kruidinn doe.

 

Workshop Voetbadkiezels (optioneel)

 

Op zaterdag middag  is er een mogelijkheid om mee te doen aan een workshop. We maken deze middag een eigen huidproduct namelijk voetbadkiezels. Yolanda vertelt je waarom we enkele plantdelen van kruiden gebruiken in huidproducten. We benoemen mogelijkheden om zelf op een natuurlijke manier voor je voeten te zorgen. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van je voetbadkiezels. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijk en natuuridentieke stoffen, denk hierbij aan kruiden, plantaardige oliën en etherische oliën van kruiden. Kosten voor deze workshop zijn € 18,75 euro p.p. Je kunt je inschrijven voor deze workshop via het aanmeldformulier van dit yogaweekend. 

 

 

Verwen je voeten

Op zaterdagavond is een natuur en kruidenwandeling verweven in het programma. Marleen en Yolanda zullen samen deze avond invullen. Natuur, kruiden en yoga zullen elkaar afwisselen. In dit avond programma zullen o.a. je voeten verwend worden met een kruidenbad waarvoor je zelf de kruiden gaat plukken.

 

 

Yolanda de Vlugt (Kruidinn)

 

Terug naar yogaweekend 2020