Meditatie avonden 

Elke maand is er een meditatie avond. Op deze avonden kun je bewust de week afsluiten en achter je laten om met aandacht het weekend in te stappen. De meditatieavonden zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen en ervaringen uit te wisselen. 

Tijdens de meditatie avonden doen we zitmeditaties, afgewisseld met meer lichaamsgerichte meditaties zoals loopmeditatie, bewegingsoefeningen en de lichaamsverkenning. Iedere avond wordt er gewerkt met een thema. De avonden kunnen los van elkaar gevolgd worden. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde.

 

Voor wie?

De meditatie avonden zijn er voor iedereen die zijn of haar mindfulness beoefening wil onderhouden na het volgen van de 8-weekse mindfulness (MBSR)training bij Yoga Geldermalsen of elders. Ook mensen met enige meditatie ervaring zijn welkom.  

 

Door wie?

De meditatieavonden worden begeleid door gecertificeerde mindfulness trainers Bart Ververs en/of Marleen Schot.

 

Wanneer?

Iedere laatste vrijdagavond van de maand van 19:30 - 21:30u. 

 

Waar?

Zoals de situatie er nu uitziet kan de eerstvolgende meditatieavond weer in de zaal op De Panoven in Geldermalsen plaatsvinden! Er is voldoende ruimte om afstand van elkaar te houden. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM hierin. Mocht de situatie onverhoopt veranderen, zal deze avond online plaatsvinden.

 

Bijdrage

De avonden worden op vrijwillige basis gegeven. We willen je wel een donatie vragen voor de Stichting Kleine Helden. Deze stichting is opgezet door een collega yogadocent om verbinding tussen jongeren uit de sloppenwijken van Bangalore en Nederlandse jongeren te creëren en om deze kansarme jongeren financieel te ondersteunen zodat ze een leven buiten de sloppenwijken op kunnen te bouwen. 

Een indicatie hiervoor is € 10,- per avond.

 

Data

Thema eerstvolgende bijeenkomst

Tijd

Locatie

Bijdrage

26 juni 2020

Insight Dialogue, interpersoonlijke mindfulness

19:30 - 21:30u

De Panoven Geldermalsen

donatie voor Stichting Kleine Helden 

 

 

 

 

 

 

Je kunt je aanmelden voor de eerstvolgende meditatie avond via het aanmeldformulier

 

 

 

Oefening 'Ademruimte' - Bart

Oefening 'Ademruimte' - Marleen

 

 

 

Totaal bedrag donaties

voor Stichting Kleine Helden

 

€ 303,-