Stilte-/Mindfulnessdag

Stilte brengt je terug naar binnen en geeft je de mogelijkheid weer contact met jezelf te maken en alles wat er in jou leeft. Je oefent mindfulness / aandachtig zijn, word je bewust van wat je denkt, voelt en komt weer terug bij die plek diep in jou waar jij precies weet wat goed voor jou is. Daarnaast kun je ook ervaren hoe je je verbonden kunt voelen met elkaar zonder dat hier woorden voor nodig zijn.

De dag is gericht op verstillen, bewustwording, ontspannen en opladen. Tijdens deze dag doen we verschillende soorten meditaties en yoga oefeningen. Na aanvang en uitleg kun je je onderdompelen in stilte. Alle oefeningen worden begeleid zodat je alleen maar hoeft te volgen. Alsof je in een rivier dobbert en wordt meegevoerd door de stroom.

De meeste mensen vinden de eerste keer een stiltedag best spannend om te volgen en dat is heel normaal. Lees de ervaringen van eerdere deelnemers hieronder om je een beeld te vormen wat je zoal kunt ervaren. 

 

Als je bekend bent met mediteren of de cursus Mindfulness hebt gedaan, kun je deze dag gebruiken om je ervaring te verdiepen of weer op te pakken.

 

 

Lieve Marleen, ik vond het weer een bijzondere en mooie dag. Het heeft me weer wat dichter bij mezelf gebracht. Dat kwam precies op het juiste moment. Dank je wel! Zonder jou was dit niet gelukt.
Anoniem
Een heerlijke dag! Heel fijn om een dag geen ruis en volle aandacht voor mezelf te hebben. Een enorm rust- en oplaadpunt in mijn drukke leven met continue stroom aan prikkels.
Anouk
Wat een heerlijke dag Marleen! Dankjewel dat je me hier kennis mee hebt laten maken. Soms was het niet eenvoudig, soms ontspannend, soms confronterend maar vooral helend. Ik kijk uit naar een stilteweek door en met jou!
Anoniem
Ik vond het een bijzondere ervaring. Erg uitgekeken naar de rust. Merk wel dat ik het moeilijk vind om tot mezelf te komen. Gedachtes vliegen van het één naar het ander. Maar het is wel gelukt om tot mezelf te komen en gevoelens toe te laten door de rust en warmte waain je ontvangen wordt. Zo fijn! Echt voor herhaling vatbaar, Marleen!! Je doet het super, wat een kwaliteit!
Anoniem
Een bijzondere dag waarin ik me veilig heb gevoeld. Fijn om te merken dat een hele dag stil te zijn goed voelt. Ik ben wie ik ben en ik mag er zijn en dat heb ik vandaag ervaren. Het eten was gezond en erg lekker, in stilte enorm van genoten.
Anoniem
Ik heb zoveel over mezelf geleerd deze dag!
Anoniem
Ik kan niet bedenken wat ik van de dag vond. Mijn gedachten zijn op, serieus!
Nadine
Heel fijn! een bijzondere manier van ontspannen en tot jezelf komen.
Anoniem
Heel erg fijn, ik ben helemaal tot rust gekomen. Heb er heel erg van genoten. Bedankt voor alles!
Hanny
Dichter dan dit, kom ik niet bij mezelf.
Anoniem
Wat een mooie, serene dag heeft Marleen in elkaar gedraaid. Het was zo prettig om de hele dag niet te praten, maar te zijn. Ondanks de stilte was er toch verbinding met elkaar op een luchtige, relaxte manier. Ik vond het ge-wel-dig om zwijgend te eten. Wandelen , mediteren, yoga en mooie woorden van Marleen, even pauze en niets doen. Ik heb zo genoten en raad het iedereen aan. Een cadeau aan jezelf! Dankjewel, Marleen! Je hebt ons meesterlijk begeleid.
Alexa
Heerlijk! Een fijne ervaring. Tot rust gekomen. Opgeladen! Kaken ontspannnen!
Sabina
Deze dag was heel goed voorbereid, had een mooi programma en was zonder ervaring goed te doen. De lunch was heerlijk. De stem van Marleen past heel mooi bij alles en geeft rust. Ik heb genoten!
Grietje
Bedankt nog 'n keer voor de bijzondere dag Marleen! Het heeft me veel gegeven. Je lunch was wederom heerlijk en de liefde voor wat je doet en je open hart is zó voelbaar!
Corina
Ik ben heerlijk tot mezelf gekomen en heb rust en stilte ervaren. Eigenlijk boven mijn verwachting. Het is niet moeilijk om stil en alleen met jezelf te zijn. Ben vandaag eens aan mezelf toe gekomen.
Petra
Ik wist niet wat ik erbij voor moest stellen, maar ik vond het heerlijk ontspannend!
Marianne
Het was een heerlijke dag! Een compleet plaatje met aandacht voorbereid en gegeven. Ook een grote complimenten voor de lunch! Hartelijk dank voor alles!
Anoniem

 

Datum

Tijd

Locatie

Kosten

27 februari 2022

10:00 - 16:00u
De Panoven 25 in Geldermalsen

€ 55,-

 

Er wordt gezorgd voor thee met iets lekkers en fruit.

 

Je kunt je opgeven voor deze dag via het aanmeldformulier.