Stiltedag 

Onze maatschappij lijkt steeds drukker en veeleisender te worden. Herken jij het gevoel continue ‘aan’ te staan? Klaar om te reageren op alle signalen uit onze omgeving en daardoor voorbij te gaan aan jezelf? Ben jij er aan toe om tijd voor jezelf te hebben en weer helemaal op te laden? Dan is deze stiltedag met yoga en meditatie midden in het bos op de Veluwe iets voor jou!

 

Stilte brengt je terug naar binnen en geeft je de mogelijkheid weer contact met jezelf te maken en alles wat er in jou leeft. Je wordt je bewust van wat je denkt, voelt en komt weer terug bij die plek diep in jou waar jij precies weet wat goed voor jou is. Daarnaast kun je ook ervaren hoe verbonden je je kunt voelen met elkaar zonder dat hier woorden voor nodig zijn.

 

De dag is gericht op verstillen, bewustwording, ontspannen op diep niveau en opladen. Dit doen we door middel van meditatie, yoga, ademoefeningen en wandelen.

 

Ervaring met yoga, stil zijn en meditatie is niet nodig. Tijdens deze dag zit je niet de hele dag stil op een meditatiekussen. We starten met laagdrempelige, rustige yoga oefeningen, die gericht zijn op de adem om de geest tot rust te brengen.  Verstilling in beweging door yoga, bewegingsmeditatie en wandelen wordt afgewisseld met stil meditatief zitten. Op deze manier is deze dag ook heel toegankelijk als je geen ervaring hebt met stil zijn en mediteren.

 

Het maximum aantal deelnemers is 10.

 

Programma

9:00   –  9:30             Inloop, thee met iets lekkers

9:30   – 10:00            Ontmoeten en toelichting programma

10:00 – 11:30            Yoga

11:30 – 11:45            Theepauze

11:45 – 12:30            Meditatie

12:30 – 13:30            Uitgebreide lunch

13:30 – 14:30            Wandeling

14:30 – 15:30            Meditatie

15:30 – 16:15            Yoga Nidra 

16:15 – 17:00            Afsluiting en evaluatie  

 

Datum

Locatie

Kosten

deze dag wordt binnenkort opieuw gepland

Loenen (Veluwe)

€ 89.-

 

 

                     

 

Als je interesse hebt, kun je dit vast kenbaar maken via email info@yoga-geldermalsen.nl of via het contactformulier

 

Silence isn't empty

it's full of answers

 

Ervaringen deelnemers