Workshop Nek- en schouders 

(VOL - aanmelden voor wachtlijst mogelijk)
 

Veel mensen hebben last van spanningen in nek- en schouders, met daaruit voortvloeiende klachten. Het goede nieuws is dat je daar zelf heel goed iets aan kunt doen! Deze workshop is speciaal geschikt als je vaak last hebt van een stijve nek, schouders, hoofdpijn, pijn in je bovenrug of RSI klachten. Met de oefeningen uit deze workshop kun je zelf de spanning uit je spieren losmaken (of houden).

 

 

Zoals altijd heeft Marleen heel veel tijd gestopt in het voorbereiding van een het workshop. Het resultaat is een workshop die zowel structuur biedt, als vrijheid om te onderzoeken. Ik ben een paar keer op mijn hoofd gevallen tijdens het skiën. Ik verwachtte geen wonderen, maar na de workshop, was mijn nek minder gespannen.
Stuart
Marleen creëert een rustgevende en ongedwongen sfeer waarin ik lekker ruimte voor mezelf ervaarde. De inhoud van de les is laagdrempelig, hier-en-nu en je krijgt ook praktische tips waar je ook thuis iets aan heb. Kortom - heerlijk ontspannen en leerzaam!
Mandy
Het was een hele interessante en leuke workshop waarbij veel nuttige tips aan bod kwamen. Ook de oefeningen waren echt goed. Al met al een zinnige en fijne avond op de welbekende relaxte manier van Marleen uitgevoerd.
-
Marleen gaf eerst uitgebreide informatie over nek en schouderklachten, achtergronden en mogelijke manieren hoe dit aan te pakken. Tijdens de oefeningen kwamen we bestaande blokkades tegen in de nek en schouders. Daar wij met de juiste oefeningen en massages bezig waren was goed te merken dat genoemde klachten minder werden en aan het einde van de avond vrijwel verdwenen waren. Het was weer een goed verzorgde en prettige workshop!
Ada en Ton
Ik heb de workshop als heel prettig ervaren. De avond was heel goed verzorgd met thee en wat lekkers erbij. De workshop was veelzijdig met ruimte om in te gaan op individuele klachten en ervaringen uit te wisselen. Massagetechnieken toepassen bij jezelf en anderen vond ik ook een leuke aanvulling. Al met al heb ik er veel aan gehad, dankjewel!
Carolien
Een heerlijke nek en schouderworkshop gehad met veel oefeningen die je verlichting geven aan pijn in je rug, schouders en nek. Door vaak deze oefeningen te blijven doen zullen mijn klachten zeker overgaan!
Anja

 

In deze workshop behandelen we oorzaken van nek-schouderklachten, tips, doen we staande, zittende en liggende houdingen, weerstandsrelease oefeningen om snel spanning los te laten, afgewisseld met heerlijke (zelf)massages en ter afsluiting een lange ontspanningsoefening (Yoga Nidra). 

 

Na afloop van de workshop krijg je een filmpje mee met en selectie van de oefeningen uit de workshop, zodat je thuis zelf verder kunt oefenen. 

 

Datum

Tijd

Prijs

28 februari 2023

19:30 - 22:00u

€ 32,50

 

 

 

 

Deze workshop is VOL geboekt. Je kunt je via het aanmeldformulier opgeven voor de wachtlijst, dan neem ik contact met je op als er onverwacht een plaats vrij komt.  

Bij twijfel of vragen, neem gerust contact op.